Zelfstroom

maart 18, 2015 De Groene Dagobert Artikelen - Duurzaam financieel

ZELFSTROOM

Symbid

Binnen het thema “Duurzaam financieel” heb je tot nu toe kunnen lezen over hoe je in duurzame energie kunt beleggen in verschillende vormen. Onder meer via beleggingsfondsen, aandelen of crowdfunding. Dat laatste is onder meer mogelijk via Symbid. Regelmatig zijn er investeringen mogelijk in duurzame projecten, zoals onlangs in een duurzame manier van voedselvoorziening: Insect Europe. En dit keer is er een interessant nieuw project bijgekomen op het gebied van duurzame energie: Zelfstroom. [1] [2] [3]

Zelfstroom

Via het project “Zelfstroom” kun je, zoals het woord Zelfstroom zegt, investeren in het zelfvoorzienend worden op het gebied van onze stroomvoorziening. En dan door middel van duurzame energie, voornamelijk door middel van zonne-energie. Zelfstroom gaat onder andere over het volgende:

  • Zonnepanelen of laadpalen mét een groen energiecontract tegen kostprijs (niet verplicht)
  • Het huren van zonnepanelen of laadpalen
  • Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in één energierekening
  • 10 jaar gegarandeerde zonnestroomopbrengst
  • Verhuisservice voor zonnepanelen
  • Inruilservice voor zonnepanelen
  • Zonnepanelen kopen met de laagste prijsgarantie

 

Als de Groene Dagobert er een cijfer voor zou moeten geven dan zou Zelfstroom op de “Groene Dagobert-schaal” heel hoog scoren, want zowel qua “Groen”-gehalte als qua “Dagobert”-gehalte doet Zelfstroom het goed, is de verwachting, want het biedt:

  • een mooi maatschappelijk rendement;
  • een mooi financieel rendement; en
  • een belangrijke bijdrage in de versnelling van de verduurzaming van de Nederlandse energievoorziening.

Met marge op zonnestroom, marge op de exploitatie van zonnestroomsystemen, marge op laadpalen en marge op montagewerkzaamheden denkt men geld op te kunnen halen. Wanneer je dus toekomst ziet in de duurzame-energievoorziening en dan met name op het gebied van zonne-energie, dan biedt dit hele mooie kansen. Laat het zonnetje maar schijnen!

 

Wat vind jij van het duurzame crowdfundingproject “Zelfstroom”? Is het dé duurzame energie-droom? Of heb je aanvullingen, op- of aanmerkingen, over dit artikel, of over iets anders? Plaats ook dan hieronder een reactie!

 


[1]  https://www.symbid.nl/ideas/6850-zelfstroom-het-eerste-nieuwe-energiebedrijf

[2]  https://www.symbid.nl/ideas/7130-zelfstroom-het-eerste-nieuwe-energiebedrijf-ronde-2

[3]     –   O V E R   Z E L F S T R O O M   –
Zelfstroom is een nieuwe duurzame energieleverancier die óók zonnepanelen verkoopt. Naast verhuur van zonnepanelen, naast energie en naast laadpalen. Zelfstroom is uniek doordat ze de laagste prijsgarantie op zonnepanelen leveren naast alle garanties en flexibele services. Dat levert een standaard zonnepaneel aanbieder niet. Maar Zelfstroom is zeker uniek omdat het bedrijf een belangrijke missie heeft: streven naar een fossielvrij NL. Deze transitie versnellen. Ze helpen particulieren om zelf energie op te wekken en energie te besparen. Van daaruit worden alle producten aangeboden. Betaalbaar, makkelijk en flexibel voor de klant. Daarom kun je naast zonnepanelen kopen of laadpalen kopen ook zonnepanelen huren en laadpalen huren. Huren kan met korte looptijden en huren doe je bij Zelfstroom ook met de laagste prijsgarantie. Het gaat Zelfstroom erom dat iedereen die zelf energie kan opwekken of besparen, daadwerkelijk een stap zet. Een stap naar een schoner Nederland dat we willen achterlaten voor volgende generaties. Zelfstroom maakt duurzame energie leuk en positief! Zelfstroom levert alles zelf, one-stop-shop, van offerte tot montage van onze producten inclusief energie tegen kostprijs. Ook dat doet niemand hen na. Dat particulieren er heel blij mee zijn mag duidelijk zijn. Klanten beoordelen het bedrijf met een gemiddeld cijfer van een 9,2.

3 Responses to “Zelfstroom”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/