Mijn vrienden

DagobertDuck

Dagobert zat op zijn groene zak met geld en zat eens te denken…..
zijn er wat tips voor producten en diensten die ik jou hieronder kan schenken?

Hieronder wat handige links naar producten en diensten die passen binnen de missie van De Groene Dagobert!

 

Meerdere soorten vrienden 
De Groene Dagobert heeft meerdere soorten vrienden:

GROEN GELUK
Groen Geluk staat voor genieten van de natuur. Iets wat De Groene Dagobert graag doet. Een goede (studie)vriend van De Groene Dagobert heeft een website over de combinatie van Geluk en en de economie gemaakt. Dit past goed bij de missie van De Groene Dagobert. Immers, van de natuur kun je genieten en dat maakt je gelukkig. En als Dagobert heb je vanzelfsprekend ook met de economie te maken.

Zijn website: http://www.focusopgeluk.nl

En daar houdt het niet bij op …..

Hij heeft nu ook een website over de Happy Planet Index, het Happy Planet Platform:

http://happyplanetplatform.nl

Er wordt uitgelegd wat het is, waarom het zo belangrijk is en hoe je zelf met je HPI-index aan de slag kunt gaan. Ook kun je er een test maken. Ik zou zeggen, maak de test en kijk hoe jij scoort qua geluksgevoel (“Happy”) en qua duurzaamheid (“Planet”). Wie weet ben jij ook een  Groene Dagobert! Een gelukkige in dat geval … 😉

GROENE & DAGOBERT
De Groene Dagobert wil graag zijn naamsbekendheid uitbreiden. Heb jij een website of heb je vrienden met een website die dat ook willen? Of heb je iets anders wat De Groene Dagobert kan promoten? Bijvoorbeeld een facebookpagina of forumbericht? Plaats daar dan een link naar de website van De Groene Dagobert en in ruil daarvoor plaatst De Groene Dagobert dan een link naar die website of pagina! Laat het weten door een mailtje naar info@groenedagobert.nl te sturen. Voor meer informatie, KLIK HIER.

GROEN GELD
Dit zijn internetsites van vrienden waar je een product kunt kopen of een dienst kunt afnemen, waarmee je goed bezig bent voor je eigen geld en soms nog op een groene manier ook! Dan is het dus Groen Geld.

 

De internetsites van de Groen Geld vrienden:

Dagobert let heel goed op zijn budget. Wie dat ook doen:
Budget Webhosting

Groen staat voor leven. Geniet van een gezonde portie groenten en fruit die uit de natuur komt en maak jezelf wat groener van binnen (een beter leven!).
Boek “50 Groene Smoothies in een Handomdraai”

Behalve dat ik een fan ben van gezond eten en drinken beweeg ik mij graag voort met de benenwagen! Soms de langzame, maar vooral de snelle. Over hardlopen zal ik zo nu en dan een artikel schrijven. Ben je hier nog niet zo mee bekend? Ga dan naar onderstaande website voor een boek voor beginnende hardlopers (op die pagina naar beneden scrollen):
Link naar boek “Hardloopschema Tips voor beginners”

Of ben je meer een Dagobert en niet zo Groen? Of je bent bijvoorbeeld wel Groen maar wilt eerst Dagobert worden? Dan zijn de volgende boeken misschien wat voor jou:
Boek “Geld verdienen met opties”
Boek “Winstgevend beleggen met de Iron Condor Methode”

Groene + Dagobert = De Groene Dagobert!
Nog beter is het, om te investeren in de combinatie van “Groen” en “Dagobert”. Dit doe je bijvoorbeeld door zonnepanelen op je dak te laten plaatsen. Dit is behalve goed voor je eigen portemonnee (zie het als een lange termijn belegging!) ook goed voor de natuur. Zo ben ik zelf eigenaar van een heel klein stukje windmolen, waarmee ik met de zelf opgewekte energie korting krijg via mijn energieleverancier.

Investeringen die je helpen op een duurzame manier energie te besparen kun je doen via de Duurzame Energieshop:
banner duurzame energieshop
Voor zonnepanelen kun je ook terecht bij:
Solar wijzer

Ook heel duurzaam, maar dan voor de meer alledaagse uitgaven, is het Duurzame Winkelcentrum. Hier vind je onder andere een online duurzame supermarkt:

banner duurzame winkelcentrum

 

 

Heb je allemaal niets met de bovenstaande producten? Dan kun je ook gewoon naar bol.com gaan. Het shoppen via internet is op zichzelf al goedkoop (Dagobert) en duurzaam (Groene).
http://www.bol.com/nl/index.html


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/