De nieuwste video’s/artikelen !!

Er is zo ontzettend veel en ook goede informatie beschikbaar, dat de diverse subpagina’s die te bereiken zijn vanaf de Groen versus Dagobert-pagina er onoverzichtelijk van zouden worden. Daarom worden er op deze pagina hier regelmatig nieuwe video’s en/of artikelen geplaatst (anders zou het immers voor De Groene Dagobert ondoenlijk worden => op de genoemde subpagina’s staat soms veel bijbehorende tekstuele toelichting en dat zou dan keer op keer wijzigen + de volgorde van e.e.a.).

Dus bij deze …. kijkze! (of leesze) :

Nieuwe door Blckbx TV verzorgde nabeschouwing van de Persconferentie Coronacrisis d.d. vrijdag 14 januari 2022! => net als de eerdere nabeschouwingen wat mij betreft weer de zoveelste eye opener! Met diverse interessante sprekers aan het woord.

Update van Maurice de Hond d.d. 15 januari 2022 => … en zie in aanvulling hierop ook nog een statistische analyse van niemand minder dan Maurice de Hond.


Update van Maurice de Hond d.d. 9 januari 2022 => weer een interessante nieuwe update van Maurice de Hond. De Groene Dagobert houdt wel van wat statistieken … lekker e.e.a. uitwerken in zijn Excelletjes etc., maar voor wie dat geheel zijn vak is, dat is niet in de laatste plaats Maurice de Hond. Altijd interessant om zijn nieuwsbrieven te lezen.


En alweer ….. een interessante video omtrent het financiële kader (de Dagobert!). Ook deze, met Arno Wellens aan het woord, is wat mij betreft een echte eye opener. Wat je uit onderstaande video o.a. kunt opmaken:

  • Over in welke mate het gehele financiële systeem met het overeind houden van (centrale) banken op slinkse wijze wordt gefinancierd.
  • En dat niet alleen. Ook voor het opruimen en/of draaglijker maken van hun zelfgecreëerde puinhoop, die al ten tijde van de vorige crisis (2008/2009) is ontstaan.
  • Hoe het invoeren van de QR-code, wat behalve een medisch belang dus net zo goed een financieel belang heeft, met het bovenstaande van dienst kan zijn. En dat we per juni 2022 zelfs naar een Europees systeem daaromtrent zouden gaan.
  • Dat in feite dus de Europese Unie waarin we zitten nog amper democratisch genoemd kan worden.
  • En dus ook hoe de gehele zogenoemde Coronapandemie dus eerder als een excuus gebruikt kan worden om e.e.a. te kunnen financieren, in plaats van dat er nou echt zo’n wezenlijk groot gevaar is.
  • Zoals de spreker al een keer noemt in het Engels: diefstal. In feite gelegaliseerde diefstal.


Van het financiële kader (‘Dagobert’) onderstaande zeer interessante video, op 02-01-2022 door De Groene Dagobert bekeken (op moment van schrijven: vanmorgen dus!) :

En gisteren (op moment van schrijven), op Nieuwjaarsdag dus …. heeft ook De Groene Dagobert de Nieuwsjaarsduik weer gedaan. Maar “duik” is eigenlijk een te bescheiden bewoording. Hij heeft het niveau in de afgelopen maanden/jaren al geleidelijk aan opgevoerd tot enkele minuten zwemmen. Maar (veruit) ‘baas boven baas’ is uiteraard Wim Hof. Voor meer daarover, zie de video t.a.v. de Wim Hof-booster op de Blckbx-pagina! en onderstaande video, ook van 01-01-2022:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/