Groen Geld

Groen Geld

Hieronder staan internetsites van de Groen Geld-vrienden van De Groene Dagobert. Je kunt er een product kopen of een dienst afnemen, waarmee je goed bezig bent voor je eigen geld en soms nog op een groene manier ook! Dan is het dus Groen Geld.

 

Dagobert let heel goed op zijn budget. Wie dat ook doen:
Budget Webhosting

Groen staat voor leven. Geniet van een gezonde portie groenten en fruit die uit de natuur komt en maak jezelf wat groener van binnen (een beter leven!).
Boek “50 Groene Smoothies in een Handomdraai”
Boek “Kookboek Natuurlijk! Eten!”

Behalve dat ik een fan ben van gezond eten en drinken beweeg ik mij graag voort met de benenwagen! Soms de langzame, maar vooral de snelle. Over hardlopen zal ik zo nu en dan een artikel schrijven. Ben je hier nog niet zo mee bekend? Ga dan naar onderstaande website voor een boek voor beginnende hardlopers:
Link naar boek “Hardloopschema Tips voor beginners”

Of ben je meer een Dagobert en niet zo Groen? Of je bent bijvoorbeeld wel Groen maar wilt eerst Dagobert worden? Dan zijn de volgende boeken misschien wat voor jou:
Boek “Geld verdienen met opties”
Boek “Winstgevend beleggen met de Iron Condor Methode”

Groene + Dagobert = De Groene Dagobert!
Nog beter is het, om te investeren in de combinatie van “Groen” en “Dagobert”. Dit doe je bijvoorbeeld door zonnepanelen op je dak te laten plaatsen. Dit is behalve goed voor je eigen portemonnee (zie het als een lange termijn belegging!) ook goed voor de natuur. Zo ben ik zelf eigenaar van een heel klein stukje windmolen, waarmee ik met de zelf opgewekte energie korting krijg via mijn energieleverancier.

Investeringen die je helpen op een duurzame manier energie te besparen kun je doen via de Duurzame Energieshop:
banner duurzame energieshop
Voor zonnepanelen kun je ook terecht bij:
Solar wijzer

Ook heel duurzaam, maar dan voor de meer alledaagse uitgaven, is het Duurzame Winkelcentrum. Hier vind je onder andere een online duurzame supermarkt:

banner duurzame winkelcentrum

 

 

Heb je allemaal niets met de bovenstaande producten? Dan kun je ook gewoon naar bol.com gaan. Het shoppen via internet is op zichzelf al goedkoop (Dagobert) en duurzaam (Groene). http://www.bol.com/nl/index.html


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/