Nieuwsbrieven

Op het moment dat er interessante nieuwtjes te melden zijn verschijnt er een gratis digitale nieuwsbrief, waarvoor je via de link hieronder je kunt aanmelden. Zo weet je nog beter welke keuzes jij kunt maken om bij te dragen aan een betere en groenere wereld. Keuzes die je weinig geld kosten en soms zelfs geld opleveren. Het groene geld! Het zijn vaak eenvoudige ideeën, maar kunnen je soms zomaar een nieuw inzicht geven!

Aanmelden voor de nieuwsbrief is via de link hieronder mogelijk. Veel meer dan je naam hoef je niet in te vullen en je zit nergens aan vast. Wanneer er nieuwtjes te melden zijn ontvang je dan automatisch per e-mail de links naar wat nieuw is op deze website. Zo wordt je eenvoudig op de hoogte gehouden van wat er speelt.

Wil je de e-mails liever niet meer ontvangen? Geen probleem, afmelden is altijd mogelijk.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via:
Deze link!

Helaas, maar ik weet het ….. de link werkt niet meer! (En het is dit keer niet snel te fixen, anders was dat immers al gebeurd.) Maar mocht je …..

1.   Al op de contactlijst staan …. stuur even een email naar info@groenedagobert.nl => dan word je bij deze weer (opnieuw) als contact toegevoegd! Het emailprogramma wat De Groene Dagobert gebruikte om al zijn nieuwsbrieven mee te versturen is namelijk op dit moment voor hem niet meer toegankelijk (en dus inclusief wie er daar op de contactlijst stonden).

OF

2.   Jezelf willen inschrijven voor de contactlijst …. Supergoed! Stuur ook dan een email naar info@groenedagobert.nl  Zodra alles weer werkt ontvang je dan de eerstvolgende update!


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/