Wat zeggen vaccinologen en andere medici?

Alhoewel je van een vaccinoloog zou verwachten dat hij of zij in de meeste gevallen wel voorstander is van Coronavaccins, zijn er toch ook wel vaccinologen die tamelijk kritisch zijn. Helaas wordt er niet of (te) weinig naar hen geluisterd en in sommige gevallen kan het zelfs tot baan- / carrièreverlies *** en meer leiden (zie ook de Tegenwind-afleveringen). Dat is uiteraard geen goede zaak, want het leidt niet tot een goed en onafhankelijk wetenschappelijk betoog. Daarom hier op deze pagina aandacht voor hun visies, van niet de geringste vaccinologen en voorzien van de nodige onderbouwing. Want een goede onderbouwing, dat vindt De Groene Dagobert belangrijk (en velen met mij) …..

*** En zie ook het volgende artikel => maar liefst 15 Belgische artsen blijken geschorst te zijn, dus hoe kun je dan een goed en onafhankelijk wetenschappelijk betoog houden als niet eenieders mening gehoord kan worden? :

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5279375/belgie-artsen-geschorst-straf-antivax-tegen-coronamaatregelen

Voordat je hieronder de links en video’s van enkele kritische vaccinologen ziet, eerst nog even aandacht voor de bekende Belgische man. In Nederland kennen we van de Coronapersconferenties de bekende politici Mark Rutte en Hugo de Jonge en tegenwoordig in samenwerking met RIVM-baas Jaap van Dissel, in België kent men (onder andere) viroloog Marc van Ranst. Wat je in onderstaande video ziet (+ uitleg m.b.t. framing!) is van hele andere koek dan wat men nu (vanuit de reguliere media) van hem te horen krijgt, dus daarom aandacht hiervoor:

Nu dan de kritische vaccinologen en andere medici:

Aanvullend, ook van Geert Vanden Bossche:


Van Dr. Robert Malone:

Mocht je deze man nog niet kennen, volg hem! mRNA-technologie-ontwikkelaar Dr. Robert Malone werd verbannen vanwege deze video.

“De overheid handelt onwettig en ongecontroleerd. Het verplicht stellen van experimentele medische producten is illegaal en een misdaad.” 

Deze arts is bij werelds meest bekende Podcast show geweest van Joe Rogan met 50 miljoen views! The world is waking up on this……


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/