Groene & Dagobert

Reclame voor reclame

De Groene Dagobert wil graag zijn naamsbekendheid uitbreiden. Heb jij een website of heb je vrienden met een website die dat ook willen? Of heb je iets anders wat De Groene Dagobert kan promoten? Bijvoorbeeld een facebookpagina of forumbericht? Plaats daar dan een link naar de website van De Groene Dagobert en in ruil daarvoor plaatst De Groene Dagobert dan een link naar die website of pagina! Laat het weten door een mailtje naar info@groenedagobert.nl te sturen.

Ben of word je een goede vriend van De Groene Dagobert, dan wijdt hij er zelfs een aparte pagina aan op zijn website. Een voorbeeld van de reclame die De Groene Dagobert voor jou maakt als jij reclame voor hem maakt vind je hier:

http://groenedagobert.nl/mijn-vrienden/groen-geluk

Groene & Dagobert reclame

Welke websites of pagina’s kunnen reclame maken voor De Groene Dagobert? Alle! Het hoeft niet 100% Groene Dagobert te zijn. Hierbij enkele voorbeelden:

–  Een website die over gezond eten gaat. Dit is 0% ‘Dagobert’ (geldzaken), maar heeft wel een klein beetje een link met duurzaamheid (‘Groen’). Immers, gezond eten is veelal natuurlijk eten, soms ook biologisch. Daarvoor moeten we met liefde voor onze natuur omgaan (zie thema “Duurzaam genieten”).

–  Een niet duurzame website over beleggen. Dit is 0% ‘Groen’, maar heeft wel een link met geldzaken (‘Dagobert’). Er kan dan reclame gemaakt worden om je geld behalve voor jezelf ook voor ‘de aarde’ goed te laten renderen (zie thema “Duurzaam financieel”).

–  Een website over vakanties. Dit is op het eerste gezicht 0% ‘Groen’ en ook 0% ‘Dagobert’, maar als een verwijzing wordt gemaakt naar bijvoorbeeld een artikel van De Groene Dagobert over hoe je duurzaam je vliegreis kunt boeken (zie thema “Duurzaam vervoer”), dan is dit toch goede reclame en zal De Groene Dagobert je daarvoor ook met reclame belonen!

Kortom, schroom niet langer en stuur als je idee├źn hebt een mailtje naar info@groenedagobert.nl !

 

Linkpartners

De volgende organisaties doen al mee aan de Groene Dagobert’s “Reclame voor Reclame” samenwerking:

Maaltijdboxen.net

deAfvalMarkt.nl

GS-Recycling

Relaxxed

Jobsora

www.rivierenland-radio.nl

Wat Rivierenland-radio doet:
Vanuit onze studio tussen de Maas en Waal maken we onze programma’s voor een breed publiek. We zijn via Dab+ zenders in Eindhoven, Schaijk en Wageningen te ontvangen en in de regio Maasdriel, Zaltbommel en Land van Heusden en Altena op werkdagen ook nog via de AM zender 1395 kHz.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/