Stelling 1

juli 17, 2013 De Groene Dagobert Stellingen

Stelling 1:

De overheid moet duurzame energie nog meer subsidiëren, ook al moeten er miljarden bezuinigd worden.

Eens  of  oneens ?

Of is dit geen taak van de overheid, maar moet de verandering van onderaf komen? Zie artikel “Kleinschalig naar een duurzaam Nederland”. Plaats een reactie en geef je mening!

5 Responses to “Stelling 1”

  • Pietje schreef:

    De overheid moet stoppen met het subsidieren van niet-duurzame energie, met name steenkool en kern. Door allerlei kosten en risico’s te dragen, blijft de stroomprijs onnatuurlijk laag, en dat helpt duurzame energie niet om op eigen benen te staan.

    • De Groene Dagobert schreef:

      Goede aanvulling Pietje! Zo kan de overheid zowel bezuinigen als duurzame energie aantrekkelijker / minder onaantrekkelijk maken ten opzichte van niet-duurzame energie.

  • […] De weg naar een duurzaam Nederland op een kleinschalige manier begint steeds meer aan populariteit te winnen. Want al hebben de initiatieven van onze overheid een achterstand op sommige andere landen als het om duurzaamheid gaat, van onderaf, als individuen, kunnen we Nederland ook duurzaam op weg helpen. Je zou van de overheid kunnen verlangen dat die meer duurzaam in Nederland investeert, maar over of dat een taak van de overheid is verschillen de meningen. Zie Stelling 1. […]

  • […] nog een stapje verder dan het subsidiëren of op andere wijze stimuleren van groene energie (zie “Stelling 1″).  Wat vind jij? Komt er anders maar weinig van vergroening terecht? Zie […]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/